Canciones para relajarse

Canciones para relajarse 34

Ontspanningsmuziek liedjes is een radio fm app voor iedereen die een aantal meditatie muziek nodig.

Ontspanningsmuziek liedjes is een radio fm app voor iedereen die een aantal meditatie muziek nodig.

Ontspanningsmuziek liedjes is een radio fm app voor iedereen die een aantal meditatie muziek nodig.

Beschikbare functies:

- Luisteren radio zonder koptelefoon

- stel een radio alarm in

- Stel de timer op een radiozender en de slaap timer spelen zodat het radiostation wordt uitgeschakeld.

- De widget wordt weergegeven in het hoofdscherm voor gemakkelijke toegang tot de streaming radio app

- Gebruik widget om uw gratis muziek zenders in te stellen als een snelkoppeling op je startscherm.

- Selecteer zenders om een lijst van je favoriete radio,muziek,nieuws zenders te creëren

- klik op 'meer' om naar andere radiozenders te zoeken.

- Sla op of deel radiozenders via sociale netwerken zoals Facebook en Twitter

** NB. Om deze app te laten werken, is een internetverbinding vereist.

In het geval dat er geen internet verbinding is en je een alarm hebt ingesteld, wordt u gewekt door het standaard alarm van uw mobiele telefoon.

Welkom bij streaming radio die ontspanning melodieën op het moment dat je wilt, wanneer je maar wilt biedt!

Ontspanningsmuziek liedjes kan worden beluisterd met of zonder koptelefoon, je naar relaxing music wat je ook doet kunt radio luisteren.

Als u in slaap vallen met het geluid van muziek nummers, de timer instellen voor een radiostation en het zal zichzelf uit te schakelen. Aan de andere kant, een alarm instellen en internet radio gaat aan op een bepaalde tijd. Ook kunt u internet radio stations te delen met uw vrienden en familie.

Voor een snelle toegang, maakt u een snelkoppeling naar een favoriet radiostation op je startscherm. Om de stations controleren, zullen widget van de app weergegeven in het systeemvak. Maak een lijst van favoriete radio gratis door deze te markeren met een ster.

Als je een zware dag gehad op het werk, zal deze app van ontspanningsmuziek voor slaap stress en angst helpen vrede en rust die je zo hard nodig hebben te vinden. Ga lekker in je favoriete stoel, het licht van een kaars en sluit je ogen, terwijl deze gratis rustgevende muziek voor de slaap neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis.

Ontspanningsmuziek is een radio gratis app die ook nuttig zijn voor alle mensen die genieten van een massage terwijl u luistert naar meditatie muziek kan zijn. Als u wilt dat de hele ervaring, gewoon spelen deze gratis Radio Live en ontspan je lichaam en je geest met rustgevende muziek. Krijg deze ontspannende muziek nu, en laat u verwennen.

Met behulp van deze gratis Ontspanning anti-stress muziek kunt u uw eigen at-home spa te creëren. Maak een ontspannen sfeer met deze gratis online radio stations. Vul gewoon het bad met warm water, en vul al je zintuigen met deze unieke ontspanningsmuziek voor spa. Download nu Relaxing Music en laat al die stress en het drama van het leven van alledag achter je. Ontspan en geniet!

Juridische informatie:

Deze app is gemaakt in samenwerking met de beste internet stations op het web. We zijn erg dankbaar voor al diegenen die ons gesteund.

Deze app is getest op HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 Kit Kat), Huawei Ascend.

Compatibel met: Vodafone, T-Mobile, Telfort, HI aangedreven mobiele telefoons.

Meldt bugs met telefoon en het besturingssysteem informatie. Hebt u vragen, suggesties, of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op nimaxy91@gmail.com.

Canciones para relajarse

Download

Canciones para relajarse 34